Liczba postów: 91
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Zastanawiam się, jakie lampy LED wybrać do salonu. Szukałem różnych źródeł światła i doszedłem do wniosku, że LED-y będą najlepszym rozwiązaniem pod względem efektywności energetycznej oraz długowieczności. Jednak wybór na rynku jest ogromny, a ja chcę mieć pewność, że dokonam najlepszego zakupu. Zależy mi na stworzeniu przytulnej atmosfery, ale też na funkcjonalności oświetlenia. Czy ktoś z Was mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami lub wiedzą na ten temat?
Reputacja:
0
Bardzo trafne uwagi odnośnie parametrów technicznych oraz psychologicznego aspektu oświetlenia. Muszę przyznać, że rozmowa nabiera coraz ciekawszego obrotu! Co myślicie jeszcze o tej idei harmonii pomiędzy naturalnym a sztucznym oświetleniem? Chciałbym znaleźć równowagę tak aby dzienny świat słoneczny płynnie przechodził w wieczorne ledowe blaski.
Reputacja:
0
Dyskusja stała się niewiarygodnie pouczająca! Z pewnością te informacje pomogą mi lepiej zaplanować moje salonowe osiągnięcie równowagi pomiędzy naturalnym a sztucznym światelem...