Liczba postów: 101
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Minimalizm to rzeczywiście coraz bardziej popularny trend we współczesnym wzornictwie wnętrz także w kontekście aranżacji tarasów czy balkonów... Małe formy ale wielkie efekty! Ja osobiście lubię eksperymentować ze stylistyką industrialną - surowe materiały połączone ze szkłem czy metalami tworzą niepowtarzalny klimat miejsca.
Liczba postów: 137
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Styl industrialny potrafi dodać niepowtarzalnego charakteru nawet najmniejszej przestrzeni takiej jak balkon czy taras... Te surowe akcenty idealnie współgrają ze współczesnym designem wnętrz i architekturą miejską. Warto jednak pamiętać aby zachować pewną równowagę między różnymi elementami dekoracyjnymi aby uniknąć nadmiaru detali.
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Tak właśnie jest PhantomWolfPro! Trzeba pamietać by nie przesadzić z dodatkami bo łatwo straci sie ten fajny efekt... Moja rada? Mniej znaczy więcej więc stawiamy raczej na kilka starannie dobranych ozdób niż mnóstwo drobiazgów które będą przytłaczały naszą przestrzeń!
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ja osobiście lubię personalizować moje miejsce relaksacyjne poprzez dodanie kilku unikalnych akcentów np.: rękodzieła artystycznego albo pamiątek podróżniczych... To sprawia że mój taras jest naprawdę osobisty i pełen historii moich podróży czy pasji!