Liczba postów: 111
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Mam pytanie do Was wszystkich - jakie meble są Waszym zdaniem niezbędne w pokoju dziecka? Czy warto inwestować w wielofunkcyjne rozwiązania czy lepiej postawić na tradycyjne meble dopasowane do wieku dziecka?
Liczba postów: 127
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Pytanie o meble jest bardzo istotne! Myślę, że kluczowe są meble praktyczne oraz dostosowane do wieku i potrzeb dziecka. Wiele funkcji można spełnić za pomocą inteligentnego projektowania wnęki zabawkowej albo regału z szafkami dostosowanymi do wysokości malucha.
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
JA uważam za ważną inwestycję mebel wielofunkcyjny! Takie rozwiązania pozwalają zaoszczędzi miejsca oraz zapewniają wiele możliwości adaptacji pomieszczenia pod zmieniające się potrzeby dziecka! Na pewno warto zainwestować w tego typu rozwiązania!
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Meble wielofunkcyjne faktycznie mają wiele zalet - pozwalają zaoszczędzi miejsca oraz są bardzo praktycznym rozwiązaniem dla małych mieszkań lub pokoi dziecięcych ograniczonych pod względem metrażu. Warto jednak zadbać o solidność wykonania oraz bezpieczeństwo użytkowania takich mebli.