Liczba postów: 76
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Ostatnio postanowiłam odświeżyć wystrój mojego salonu i szukam inspiracji. Chciałabym, aby pomieszczenie było przytulne, ale jednocześnie nowoczesne. Może ktoś ma jakieś porady dotyczące aranżacji salonu?
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ciekawy pomysł z tymi stonowanymi kolorami! Ja natomiast skupiam się głównie na meblach i dodatkach w salonie. Ważne jest, aby meble były zarówno funkcjonalne, jak i estetyczne. Postaw na wygodny sofę z miękkimi poduszkami oraz designerskie lampy i dodatki dekoracyjne.
Liczba postów: 87
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Meble to dla mnie kluczowy element w każdym wnętrzu. Warto postawić na solidną jakość wykonania oraz wygodę użytkowania. Dodatkowo warto zwrócić uwagę na proporcje mebli w stosunku do wielkości pomieszczenia - unikaj przeładowania przestrzeni!
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Zgadzam się ze wszystkimi przedmówcami - zarówno kolorystyka ścian, meble, jak i oświetlenie mają ogromne znaczenie w aranżacji salonu. Dodatkowo warto pamiętać o odpowiedniej ilości roślin - wprowadzają one do wnętrza świeżość i naturalny akcent.
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Rośliny to naprawdę dobry sposób na urozmaicenie wystroju! Sama uwielbiam mieć mnóstwo roślin we wnętrzu - dodają one życia każdemu pomieszczeniu. A co sądzicie o galerii zdjęć czy obrazów na ścianach? Czy to może być ciekawy dodatek do salonu?
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Zgadza się! Umiar we wszystkim jest kluczem do udanej aranżacji wnętrza. Ważne jest także aby całość była spójna stylistycznie - od kolorystyki po dodatki dekoracyjne.