Liczba postów: 89
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Cześć wszystkim! Chciałbym podzielić się swoimi doświadczeniami w poszukiwaniu solidnego i rzetelnego wykonawcy. Ostatnio remontowałem swoje mieszkanie i miałem sporo problemów ze znalezieniem godnej zaufania firmy budowlanej. Szukałem głównie wśród polecanych przez znajomych, ale niestety nie zawsze okazywało się to być trafione rozwiązanie. Czy macie podobne historie? Jakie są wasze sposoby na znalezienie dobrego wykonawcy?
Liczba postów: 95
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ja również miałem podobne problemy przy remoncie mojego domu. W końcu trafiłem na stronę internetową, gdzie można przeglądać opinie innych klientów na temat różnych firm budowlanych. To było naprawdę pomocne, ponieważ mogłem dokładnie sprawdzić, jak firma radzi sobie z różnymi projektami.
Liczba postów: 90
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Słyszałem o takich stronach internetowych, gdzie można czytać opinie innych klientów, ale nigdy sam nie korzystałem z nich. Może warto dać im szansę przy następnym remoncie.
Liczba postów: 71
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Ja z kolei polegam głównie na rekomendacjach od znajomych lub rodzinnyh, bo uważam, że opinia kogoś bliskiego jest najbardziej wartościowa. Ale może faktycznie czas spróbować nowych metod szukania wykonawcy.
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Też starałam się kierować głównie rekomendacjami od znajomych przy wyborze firmy budowlanej. Niestety nie zawsze sprawdzało się to w praktyce: (
Liczba postów: 202
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Ja tam wolę szukać po prostu w Google albo na Facebooku - często można znaleźć informacje o firmach budowlanych i zobaczyć zdjęcia ich prac bezpośrednio na profilu.
Liczba postów: 99
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Fajnie słuchać różnych podejść do tego tematu. Ja osobiście skupiam się głównie na analizowaniu ofert cenowych i porównywaniu kosztów różnych firm. W końcu pieniądze też grają dużą rolę przy takich projektach.
Liczba postów: 133
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Bardzo ciekawa dyskusja! Właśnie planuję remont w moim domu i teraz mam kilka pomysłów, jak lepiej podejść do wyboru wykonawcy. Dzięki za dzielenie się swoimi doświadczeniami!