Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oświetlenie zewnętrzne - jak dobrać odpowiednie lampy ogrodowe?
No patrzcie tylko jak te wszystkie "ekspertki" gadają tu sobie - jedna doradza drugiej co lepsze lampeczki kupić... Moim zdaniem wystarczy postawić tam kilka świecących kamieni albo polewać farbą te pajace - też będzie świeciło!
Odpowiedz

Oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii i podejścia do dekoracji swojego ogrodu. Jednak warto pamiętać o istotnych aspektach takich jak estetyka czy funkcjonalność oświetlenia zewnętrznego.
Odpowiedz

Bardzo ciekawa dyskusja! Mam nadzieję znaleźć inspiracje dotyczące oświetlenia zewnętrznego dla mojej przestrzeni miejskiej. Dzięki Waszym radom będziemy mogli stworzyć magiczną atmosferę nawet po zmroku!
Odpowiedz

Mając szeroki wybór dostępnych opcji lampek ogrodowych na rynku możemy dopasować je idealnie do stylu naszego ogródka lub tarasu.
Dobrze dobrane źródła światła pomogą nam stworzyć harmonijną przestrzeń pełną ciepła i uroku.
Pamiętajmy jednak o równoważeniu jasnych i ciemnych obszarów oraz unikaniu nadmiernego natężenia światła.
W ten sposób nasz ogród stanie się jeszcze bardziej magiczny i przyjemny zarówno dla nas samych jak i dla gości odwiedzających naszą przestrzeń!
Odpowiedz

Patrzcie panowie jak ten "ekspert" filozofuje tutaj... Jedyne co potrzeba to mocno świecąca lampa żeby było widno a resztakrzykiem gaworzenia!
Odpowiedz

Jestem wdziędna napiszę Krótko co sądzicie jejnik sobie buja
Odpowiedz

Moim zdaniem należy mieć całościowy plan aranżacji przestrzeni przed zakupem lampek!
Jeśli wiemy dokładnie czego chcemy można unikną szczególnych błędów!
Odpowiedz

Oprócz aspektów estetycznych warto również pomyśleć nad funkcjonalnością posiadanych lampek
np.o automatyzację sterowania albo detektory ruchu które dodatkowo wprowadzą element bezpieczeństwa!
Odpowiedz

Nigdy niezapominajcie teź ocenie wzrokowej lokalizacji latarnii ,efektywność ŚWIATŁA!
Różnice puomiędzy miastami,miejscowoœci przedmieściach mogąż być sporé
Odpowiedz

Dodatkowo,polecam sprawdzi gdzie możecie zamontować swój system elektryczny
Niekiedy wymaga to specjalistycznej pomocy elektromontera!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości