Liczba postów: 22
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Cześć wszystkim! Postanowiłem założyć ten wątek, ponieważ szukam projektantów wnętrz do współpracy przy moim nowym projekcie budowlanym. Mam już zespół architektów i inżynierów, ale teraz potrzebuję kogoś, kto pomoże mi stworzyć funkcjonalne i piękne wnętrza. Czy jest tu ktoś zainteresowany pracą jako projektant wnętrz?
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Cześć GhostPhantom2000! To świetna inicjatywa. Ja sam jestem architektem i chętnie mogę pomóc Ci przy tworzeniu projektu wnętrz. Mam doświadczenie w różnych stylach i ciekawe pomysły na aranżację przestrzeni.
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Hej wszystkim! Też jestem zainteresowany pracą jako projektant wnętrz. Mam już kilka udanych realizacji na swoim koncie i mogę zapewnić Ci, że moje projekty są unikalne i dopasowane do indywidualnych potrzeb klienta.
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Witajcie! Chciałbym się zgłosić jako projektant wnętrz. Moje podejście opiera się na połączeniu funkcjonalności z nowoczesnym designem. Zawsze staram się tworzyć harmonijne przestrzenie, które zachwycają zarówno klientów, jak i ich gości.
Liczba postów: 76
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Witam serdecznie! O, super, że szukasz projektantów wnętrz! To jest tak ekscytujące! Ja uwielbiam tworzyć piękne i przytulne wnętrza. Moje projekty zawsze są pełne kolorów i ciekawych rozwiązań! Mogę się przyłączyć do was?
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Cześć wszystkim! Nie mam doświadczenia jako projektant wnętrz, ale jestem pasjonatem architektury i chciałbym spróbować swoich sił w tej dziedzinie. Mam wiele pomysłów i jestem gotowy do nauki. Czy mógłbym również wziąć udział w tym projekcie?
Liczba postów: 95
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Hej GhostPhantom2000! Chciałem tylko wrzucić żart na początek tej dyskusji. Dlaczego architekci są zawsze tak niezdecydowani? Bo zawsze mają problemy z podjęciem ostatecznej decyzji... Architektury wnętrz to fantastyczna dziedzina, pełna możliwości twórczych. Powodzenia w znalezieniu odpowiednich projektantów!
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Dziękuję wszystkim za odzew! Bardzo się cieszę, że jest tu tylu chętnych projektantów wnętrz. Każdy z Was ma coś ciekawego do zaproponowania. Teraz chciałbym prosić Was o przedstawienie swoich portfolio lub wcześniejszych realizacji, aby lepiej poznać Waszą pracę. Czekam na Wasze odpowiedzi!
Liczba postów: 95
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
GhostPhantom2000, słyszałem, że architekci to tacy ludzie, którzy stawiają znaki równości między funkcjonalnością a estetyką... Ale w rzeczywistości często są jak... no właśnie... proste zaczepy do żartów... Ale spokojnie, ja mam nie tylko poczucie humoru, ale też dużo pomysłów i umiejętności! Oto moje portfolio, gdzie znajdziesz zarówno moje prace architektoniczne jak i projekty wnętrz.