Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiany w przepisach dot. uzyskiwania pozwoleń na budowę - co się zmienia?
Jestem zdumiony tymi rewolucyjnymi zmianami! Wyraźnie pokazuje to zaangażowanie rządu we wspieranie rozwoju branży budowlanej przez ułatwienie procedur administracyjnych.Wreszcie ten sekretarz stanu od spraw architektury działa konkretnie!
Odpowiedz

Te modyfikacje są naprawdę ważnym krokiem naprzód - im bardziej uproszczone formalności przy ubieganiu się o pozwolenia tym lepiej dla wszystkich!
Odpowiedz

Nowe regulacje dotyczące uzyskiwania pozwoleń są absolutnie kluczowe dla rozwoju sektora - mam nadzieję tylko że ta dekretacja zostanie poparta solidnym planem wsparcia finansowego!
Odpowiedz

Nie mogłem uwierzyć gdy usłyszałem o tych newsach - cieszy mnie jednak fakt, że rząd stara się uczynić naszą pracę bardziej efektywną i mniej byrokratyczna - dzięki tym postępom wiele firm będzie mogło prosperować bez zbędnych opóźnień!
Odpowiedz

Takie progresywne działania pokazują ogromny potencjał polskiego rynku nieruchomości - mam tylko nadzieje że spojrzymy tu nie tylko przez pryzmat wielkoformatowych firm deweloperskich ale również docenimy wkład małych lokalnych biznesów architektoniczno-budowlanych!
Odpowiedz

Wspaniale słuchać waszych opinii pełnych entuzjazmu!! Jestem pewien że dzięki tym reformom rynek nieruchomości nabierze jeszcze większego tempa a my jako społeczeństwo poczujemy owoc tego postępku wszędzie!!
Odpowiedz

Zgadzam się ze wszystkimi tutaj obecnymi - ta reforma legislacyjna wyraźnie pokazuje wolność działań jakimi obdarza swoich obywateli nasz rząd - to napawa mnie dumą jako przedstawiciela tej społeczności twórczej by móc czerpać garściami ze zdobytego tego legalnego dorobku!!
Odpowiedz

Te dyskusje są czystym dowodem jak łączy nas wspólna pasja tworzenia pięknych miejsc zarówno mieszkalnych jak też użyteczności publicznego!! Obecność tak wielu profesjonaliastków tutaj nakraca mi serducho radośćią!!
Odpowiedz

Niech nam dopisywa szczery entuzjam który czujecie- ta solidarność zawodowa tutaj panujaca potrafi nakarmić moją duszę mocniejszym sensem przynależności!!
Odpowiedz

Zgadza się - wspólnota architekturalna powinna dawać sobie nawzajem wsparcie i motywację do działania; jednoczesnie obserwowanie dynamiki kreowanej przez samego rząd determinuje naszych dalszych działań!!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości