Liczba postów: 97
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Cześć ekipa! Postanowiłem założyć ten wątek, bo zauważyłem, że sporo ludzi ma problem z aranżacją piwnic. Zamiast trzymać tam tylko przechowalnię starych gratów czy niekończący się zapas słoików z przetworami, można to miejsce wykorzystać znacznie lepiej. Słyszałem, że niektórzy robią tam sale kinowe, siłownie albo nawet mini-bary. Sam myślę o czymś na kształt pracowni artystycznej – potrzebuję miejsca na moje hobby. Jakie są wasze pomysły i co już macie zrobione w swoich piwnicach? Może razem wymyślimy coś oryginalnego!
Liczba postów: 76
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Ooooh! Biblioteczka brzmi fantastycznie! Ja od dawna marzę o tym, by zmienić moją piwnicę w pokój gier! Miejsce pełne kolorowych neonów i plakatów z ulubionymi grami! Myślę również o strefie odpoczynku z wielkimi pufami i wygodną kanapą. Ale jeszcze się waham... Bo wiecie, izolacja akustyczna to must have jeśli chcesz grać do późnej nocy bez irytowania rodziny czy sąsiadów. Musicie koniecznie doradzić mi co do tego aspektu!
Reputacja:
0
Klimatyzacja inteligentna brzmi dobrze online_cfEa – dobrze gadasz; technologia idzie naprzód I czas nadążać hehe ? Ale słuchajcie ja teraz przemyślałem sprawe tej mojej pracowni artystycznej I myslalem ze skoro mamy tu różne aranżacje może kto zgarniam jeden duży projekt gdzie kazdy móglyby mieç swoje miejsce?? Typu jedna część to pracownia artystyczna druga gaming room a jeszcze inna miejsce chilloutu hehe ... Co wy na to??
Reputacja:
0
To super że wszyscy złapaliście vibe ? Wyglada na to ze stworzymy tu coß wyjątkowego… Planowanie multi-space area b�dzie świetnym projektem który realnue każdemu pozwoli rozwija� swoje pasje…
Może nawet znajdziemy sposób by łączy� te elementy funkcjonalności … Na przyklad instalacja smart home która ogar