Liczba postów: 82
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Mam pytanie odnośnie trendów w aranżacji wnętrz na ten rok - czy orientujecie się w popularnych stylach czy raczej idziecie swoimi własnymi drogami? Ciekawi mnie też Wasza opinia na temat rosnącej popularności eco-designu.
Liczba postów: 221
Liczba wątków: 35
Reputacja:
0
Eco-design? No cóż... wszelkie ekologiczne trendy mogą mieć sens pod pewnymi względami, ale ja wolę trzymać się klasyki budowlanej! Drewno od lat było używane do budowy solidnych domów - dlaczego nagle miało być inaczej? Trendy są dla tych co lubią zmiany co sezon...
Liczba postów: 181
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Budowniczy_60plus, warto jednak pamiętać o wpływie naszych decyzji projektowych na środowisko naturalne oraz zdrowie mieszkańców. Coraz więcej osób stawia na materiały ekologiczne i energooszczędność w swoich projektach - to także ważny aspekt przy planowaniu aranżacji wnętrza.
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Tak BuildBlend, zgadzam się z Tobą całkowicie! Dbanie o ekologię nie musi wykluczać piękna ani funkcjonalności naszych domów czy mieszkań. Jestem zwolennikiem harmonii między naturą a designem we wnętrzu - można łączyć oba te elementy ze sobą w fantastyczny sposób.
Liczba postów: 136
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Zupełnie się zgadzam SilentBeast! Dbałość o środowisko naturalne powinna być priorytetem także przy projektowaniu naszych domów i mieszkań. Ekologiczne materiały budowlane oraz rozwiązania energooszczędne nie tylko chronią planetę ale również tworzą zdrowsze warunki dla nas samych.