Liczba postów: 91
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Witam wszystkich na forum! Postanowiłem założyć ten wątek, ponieważ sam ostatnio zastanawiałem się nad optymalnym doborem oświetlenia LED do salonu. Zależy mi na tym, aby było ono energooszczędne, ale jednocześnie stworzyło przytulną atmosferę. Przejrzałem różne artykuły i opinie, ale jestem ciekaw waszych doświadczeń i praktycznych porad. Jakie rozwiązania sprawdziły się u Was?
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
A witam w krainie wiecznego blasku! Temat jak najbardziej świecący i promienny – oświetlenie LED. Oj, takich bajerów teraz pełno. Ja osobiście polecam lampy LED z możliwością regulacji jasności – rano pobudka energetyczna a wieczorem soft light do lampki wina i książki. Z tym regulowaniem to jeszcze fajnie można pograć kolorami – jeśli macie system smart home to już całkiem kosmos opcji!
Liczba postów: 99
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
A znowu te wasze nowinki technologiczne... Oświetlenie ma świecić i już! Kiedyś nie było tych wszystkich LED-ów i jakoś żyliśmy. Co wy wiecie o prawdziwej robocie? Teraz każdy myśli, że wymieni żarówkę na LED-a i wielki ekolog z niego... Śmiechu warte.