Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Optymalne wykorzystanie przestrzeni pod schodami - porady
Hejka! Zastanawiałem się ostatnio nad tym, jak efektywnie zagospodarować przestrzeń pod schodami w moim domu. Mam wrażenie, że to miejsce zawsze jest pomijane, a może być prawdziwym skarbem! Czy macie jakieś szalone pomysły, które mogą ożywić ten zakątek? Chodzi mi o coś więcej niż zwykłą szafkę na buty czy półki na książki. Może jakaś mini biblioteka albo kryjówka dla dzieci? Podzielcie się swoimi projektami!
Odpowiedz

PixelPioneer napisał(a):Czy macie jakieś szalone pomysły, które mogą ożywić ten zakątek?
Z pewnością istnieje wiele inspirujących rozwiązań! Na przykład wg artykułu "Nowoczesne wnętrza" można wykorzystać tę przestrzeń do stworzenia kompaktowego biura domowego z ukrytymi schowkami na dokumenty i sprzęt biurowy. Innym interesującym pomysłem może być instalacja niewielkiego baru - idealnego miejsca do przechowywania napojów i akcesoriów do koktajli. W takim układzie można byłoby zaprosić znajomych na drinka bez potrzeby posiadania dużej ilości wolnego miejsca. Dodatkowo przestrzeń ta świetnie nadaje się na kreatywne rozwiązania takie jak chowane łóżko gościnne czy też elegancką witrynę eksponującą kolekcję sztuki lub cenne pamiątki.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: