Liczba postów: 81
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Cześć wszystkim! Postanowiłem założyć ten wątek, bo stoje przed wyborem odpowiedniego stropu dla mojego przyszłego domu jednorodzinnego. Zastanawiam się nad kilkoma opcjami, ale chciałbym usłyszeć Wasze opinie i doświadczenia. Wiadomo, że strop nie tylko musi spełniać swoją rolę konstrukcyjną, ale też wpływa na akustykę, a nawet klimat wnętrza. Jak mówią starzy budowniczowie – "dobry strop to podstawa", więc każda porada jest na wagę złota.
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Oczywiście możemy długimi godzinami debatować o walorach izolacyjnych czy konstrukcyjnych każdego rodzaju stropu... Ale po co brnąć w technikalia? Dajmy życiu trochę kolorytu! Pomyśl o tym tak – wybierając odpowiedni typ stropu malujesz swoisty obraz możliwości aranżacyjnych twojego przyszłego domku! Wyobraź sobie jasne światło padające przez duże okna dachowe na elegancko wykończone drewniane belki... Po prostu poezja!
Liczba postów: 77
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
WYOBRAŹCIE SOBIE! Świat bez ograniczeń w designie!!! Ja osobiście UWAŻAM, że nowoczesne rozwiązania takie jak płyty kanałowe są GENIALNE! Lekkie, łatwe do montażu I MOGĄ BYĆ PRZYSZPILONE DO KAŻDEGO PROJEKTU!!! Plus te wszystkie opcje z prefabrykatów... MASA MOŻLIWOŚCI!!!