Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomysłowe aranżacje pokoi dla dzieci - inspiracje
Cześć wszystkim! Zastanawiam się ostatnio nad urządzeniem pokoju dla mojej córki i chciałbym zrobić coś naprawdę wyjątkowego, niebanalnego. Szukałem inspiracji w internecie, natrafiłem na artykuły o tematycznych pokojach np. kosmiczne, dżungla czy podwodny świat. Wydaje mi się to super, ale z drugiej strony boję się, że za parę lat taka aranżacja przestanie jej pasować. Co sądzicie o tym? Może macie jakieś własne doświadczenia albo pomysły? Chętnie bym poczytał o waszych koncepcjach! Big Grin
Odpowiedz

Podejmując decyzję odnośnie aranżacji wnętrza dedykowanego naszym pociechom musimy pamiętać zarówno o estetycznym aspekcie tego przedsięwzięcia jak i funkcjonalności oraz możliwości adaptacji danego pomieszczenia do dynamicznie zmieniających się potrzeb dorastającego dziecka. Odpowiedni dobór kolorystyki oraz mebli może mieć kluczowe znaczenie dla rozwoju emocjonalnego oraz intelektualnego naszych dzieci; rekomenduję więc subtelne barwy wspierające koncentrację oraz kreatywność - pastelowe tonacje czy stonowane zielenie i błękity mogą okazać się trafnym wyborem.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości