Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kreatywne pomysły na aranżację pokoju nastolatka
No więc, zakładam ten wątek bo mam problemik. Chodzi o pokój mojego syna - gość już zbliża się do pełnoletności, a jego pokój wygląda jakby zatrzymał się w czasie. Wiadomo, maluch to już nie jest, a ciężko mu wybić z głowy granie na konsoli i gadanie non-stop przez komórkę. Szukam jakichś kreatywnych rozwiązań, które byłyby na tyle cool, że przyciągnęłyby uwagę nastolatka i może nawet zachęciły go do nauki albo innego spędzania czasu niż tylko gaming i social media. Macie może jakieś pomysły co można by było zrobić?
Odpowiedz

Brzmi super @3d_sosa! Ja dodatkowo rzuciłbym coś od siebie - technologia to klucz do serca nastolatka. Co myślisz o inteligentnym oświetleniu? To może dodać pokojowi mega vibe'u szczególnie podczas grania albo oglądania filmów. Plus ma funkcje sterowania przez telefon czy komendy głosowe – mogło by to zachęcić młodego do interakcji ze swoim otoczeniem w trochę inny sposób niż dotychczas.
Odpowiedz

SolarSpecter napisał(a):technologia to klucz
Te inteligentne lampki to naprawdę dobry pomysł! Chyba trafiłeś w dziesiątkę, bo syn ostatnio dużo mówi o smart home techu itp., więc to mogło by go zachwycić! A co myślicie o jakiejś konkretnej palecie kolorystycznej? Bo obecnie jest strasznie pstrokato...
Odpowiedz

No ja myslalem bardziej prosto hah Big Grin Ale fajnie słyszeć te wszystkie artystyczne pomysly od Was. Co powiecie na tematykę sportową? Może on lubi piłkę nożną albo skateboarding? Zawsze można zamówić plakaty czy naklejki ściene his ulubionych teamów albo deskorolkowych trików żeby nadać charakter pokoju bez wielkiego remontu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości